۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ خرداد
تسریع در اجرای بیمارستان 540تخت خوابی چابهار و ایرانشهر
وی با اشاره به پیشرفت 17درصدی اسکلت بیمارستان 540تخت خوابی ایرانشهر از کندی روند اجرای پروژه به دلیل تخصیص منابع ناکافی تعهدات بنیاد برکت،خواستار تحقق تخصیص ردیف مصوب اعتباری یادگار شهیدراه خدمت شادروان دکتر محمدنعیم امینی فرد جهت تسریع در روند اجرای پروژه مذکور گردید.
مهندس معین الدین سعیدی منتخب حوزه انتخابیه چابهار نیز با تشریح شرایط چابهار و مشکلات پیش روی پروژه بر ضرورت بیمارستان 540 در چابهار تاکید نمود.
مدیران قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در خصوص شرایط و کارکرد پیمانکار و انجام تعهدات توضیحاتی ارائه نمودند.
 دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن بررسی تمام جوانب دستور تشکیل تیمی متشکل از کارشناسان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر جهت تسریع در اجرای پروژه بیمارستان 540 تخت خوابی چابهار صادر نمود و همچنین جهت تسریع بیمارستان 540 تخت خوابی ایرانشهر قول مساعد دادند.
تاریخ:
1399/02/30
تعداد بازدید:

طراحي و راه اندازي شده در مركز مديريت آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي ايرانشهر