دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
1400/06/22
آئین تجلیل از بهورزان و مربیان نمونه مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد
آئین تجلیل از بهورزان و مربیان نمونه مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با حضور دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه، دکتر جنتی معاون بهداشتی، حجت الاسلام و المسلمین سجادی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولین ستادی در محل سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بصورت ویدئو کنفرانس همزمان با سراسر حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد.
دکتر کردی رئیس دانشگاه در حاشیه این مراسم بیان داشت نقش بهورز به عنوان جهادگران عرصه بهداشت و درمان در بهبود شاخص های بهداشت ودرمان وکنترل وحذف بسیاری از بیماریها بالاخص بیماری کرونا بسیار مهم و تاثیرگذار است. و بدون شک فداکاری و تلاش های این عزیزان در اذهان مردم فراموش نشدنی است.

در پایان از تعدادی از بهورزان و مربیان بهورزی نمونه تقدیر و تشکر بعمل آورده شد.