1399/02/30
2046
در جلسه مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و معاون توسعه دانشگاه بهمراه منتخب حوزه انتخابیه چابهار با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بر تسریع در روند اجرای بیمارستان 540تخت خوابی چابهار تاکید گردید.
تسریع در اجرای بیمارستان 540تخت خوابی چابهار و ایرانشهر
دکتر امینی فرد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این دیدار ضمن تشریح گزارش پیشرفت 6درصدی پروژه و تجهیز کارگاه و تسطیح محل اجرا از اتمام مطالعات فازصفر و نقشه برداری طرح فیزیکی و بالکینگ پروژه خبر داد و خواستار تسریع در اجرای پروژه گردید.
وی با اشاره به پیشرفت 17درصدی اسکلت بیمارستان 540تخت خوابی ایرانشهر از کندی روند اجرای پروژه به دلیل تخصیص منابع ناکافی تعهدات بنیاد برکت،خواستار تحقق تخصیص ردیف مصوب اعتباری یادگار شهیدراه خدمت شادروان دکتر محمدنعیم امینی فرد جهت تسریع در روند اجرای پروژه مذکور گردید.
مهندس معین الدین سعیدی منتخب حوزه انتخابیه چابهار نیز با تشریح شرایط چابهار و مشکلات پیش روی پروژه بر ضرورت بیمارستان 540 در چابهار تاکید نمود.
مدیران قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در خصوص شرایط و کارکرد پیمانکار و انجام تعهدات توضیحاتی ارائه نمودند.
 دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن بررسی تمام جوانب دستور تشکیل تیمی متشکل از کارشناسان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر جهت تسریع در اجرای پروژه بیمارستان 540 تخت خوابی چابهار صادر نمود و همچنین جهت تسریع بیمارستان 540 تخت خوابی ایرانشهر قول مساعد دادند.