1399/05/02
رقابت 610 داوطلب در آزمون ورودی پذیرش بهورز
برگزاری آزمون پذیرش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
مرحله اول آزمون پذیرش بهورز دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر" دکتر فرهاد دادگر معاون بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: مرحله اول آزمون ورودی پذیرش بهورز با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در 7 حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به منظور تأمین نیروهای بهورزی خود در سطح خانه های بهداشت تحت پوشش با حضور 610 داوطلب جهت تأمین نیروی 165 خانه بهداشت حوزه دانشگاه اقدام به برگزاری آزمون نموده است.

وی افزود: از بین این تعداد داوطلبان میزان 3 برابر ظرفیت یعنی 495 نفر که بالاترین نمره را در مرحله اول کسب کنند جهت انجام مصاحبه دعوت و پس از آن تعداد 165 نفر گزینش و طی دوره دوساله و اخذ مدرک فوق دیپلم جهت خدمت به خانه های بهداشت مورد نظر معرفی می شوند.

وی در پایان گفت: در تمام مراحل آزمون ناظرین حراست، بازرسی، گزینش و مرکز آموزش بهورزی در محل برگزاری آزمون حضور داشتند.