1399/05/02
صبح امروز با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و اعضا هیات رییسه و مدیران ارشد دانشگاه،اولین کلینیک سیار سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر رونمایی گردید.
رونمایی از کلینیک سیارسلامت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر/گام اساسی در پیشگیری و کنترل بیماریهای رفتاری و ایدز
دکتر امینی فرد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص گفت؛ به منظور ارائه آموزش و اطلاعرسانی hiv،بیماریهای مقاربتی،ایدز،هپاتیت،سل و تمام آموزش های عمومی مربوط به برنامه های سلامت،std،مشاوره روانشناختی،مراقبت و معاینات مامایی،انجام پاپ اسمیر، مراقبت و درمان موارد علامتدار و ارجاع موارد کمپلیکه به متخصص زنان و ارایه خدمات کاهش آسیب به گروههای پرریسک،اولین کلینیک سیار سلامت جنوب استان سیستان و بلوچستان راه اندازی گردید.
تمام خدمات این کلینیک بصورت رایگان توسط نیروهای ماما و روانشناس آموزش دیده در اختیار متقاضیان قرارخواهد گرفت.
عملکرد حوزه بهداشت دانشگاه در زمینه کنترل بیماریهای واگیر جلوتر از چشم انداز ترسیم شده وزارت بهداشت می باشد که امری قابل تقدیر است.
این کلینیک سیار سلامت، یکی از 4 کلینیک سیار وزارت بهداشت بود که باتوجه به نیازمبرم جنوب استان سیسان و بلوچستان و رایزنی مسئولین دانشگاه با ارزش ریالی حدود 10میلیارد ریال به دانشگاه ایرانشهر تخصیص داده شد.