1399/10/13
معاون بهداشتی دانشگاه طی پیامی سالگرد شهادت سردار رشید اسلام را تسلیت گفت
پیام تسلیت معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

شهیدان غریبی پشت چشمان تو پنهانند
هزار آیینه در پلکت نماز صبح می‌خوانند

تو ســردار هزاران لشکر ملک سلیـمانی
شهیدان در نگاه تو نماز عشق می‌خوانند

یک سال از شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست رژیم جنایتکار آمریکا می‌گذرد، سرداری که با خون خود، درخت تنومند مقاومت، اخلاص و عمل را در منطقه راهبردی غرب آسیا آبیاری کرد و خونش جانی دوباره به مبارزان راه آزادی و آزادگی داد. و فقدان وجود نازنینش هنوز بر سینه‌ها سنگینی می‌کند و تنها وعده صادقانه پروردگار در پیروزی نهاییِ مستضعفین و شور انتقام الهی است که عاشقان آرمان مقاومت را در غم فراقِ آن یار عزیز، نگاهبان است.

حاج قاسم سلیمانی پس از سال‌ها مجاهدت در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و پس از آن به عنوان مؤثرترین فرد مبارز با عناصر تروریسم در منطقه و جهان شناخته شده بود. ایشان نمادی بارز از عزت، غیرت، اخلاص، استکبار ستیزی، دفاع از مظلوم و وطن دوستی بود.
دشمن به خاطر ترس از همین جایگاه در قلوب ملت ستم دیده و آزاده دنیا و از روی استیصال و درماندگی اقدام به ترور ایشان کرد اما خون حاج قاسم سلیمانی انسان‌ساز بود، او اسطوره و اسوه جوانان جهان اسلام در امروز و فردای تاریخ خواهد ماند. انسجام ملی مردم ایران را پس از شهادت ایشان دو چندان و حلاوت این جنایت بزرگ برای دشمن به تلخی تبدیل شد.

اینجانب، سالگرد شهادت اسطوره مقاومت و مجاهد عالیقدر را به ملت ایران به ویژه مقام معظم رهبری و تمامی رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی تسلیت می‌گویم.

دکتر یوسف جنتی

معاون بهداشتی دانشگاه