1399/11/12
ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی رشته فوریتهای پزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته 1399
دانشجویان محترم کلیه مدارک ذیل را از تاریخ 18/11/99 مورخ 21/11/99 به آدرس ایرانشهر – بلوار بلوچ – معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر – کدپستی 9914786138 ارسال فرمائید .

مدارک لازم برای ثبت نام

1-     دو برگ تصویر از تمام صفحات شناسنامه

2-     دو برگ تصویر از پشت و روی کارت ملی

3-     شش قطعه تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری

4-     وضعیت نظام وظیفه (برادران) می بایست مطابق با یکی از بندهای مندرج در صفحه 3 دفترچه شماره یک باشد.

5-     اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع

6-     اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) : برای آن دسته از پذیرفتگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با محتوی فرم شماره 9 مندرج در دستورالعمل ثبت نامی (ارائه شده به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی) را ارائه نمایندکه در آن قید شده باشد (( اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد)) . در صورتی که فرد پذیرفته در تاریخ مقرر فارغ التحصیل نشده باشد ، قبولی وی ((کان لم یکن )) تلقی خواهد شد.

7-     اصل حکم استخدامی و یا گواهی کارمندان رسمی و یا پیمانی وزارتخانه ها ، سازمانها و ارگانهای دولتی ( پذیرفتگان شبانه با استفاده از سهمیه کارمندی کارمندان مشمول سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور).

8-     ارائه یک برگ تصویر گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی( : پذیرفتگان دارای مدرک کاردانی گروه آموزشی پزشکی پایان طرح نیروی انسانی آنان تا تاریخ 31/6/96 و یا 30/11/96 باشد یا گواهی معافیت از خدمت لایحه طرح .

9-     دارندگان مدرک معادل که ثبت نام و ادامه تحصیل آنها بلا مانع است . ( براساس نامه شماره 77633/2 مورخ 28/5/1392 معاونت محترم آموزشی وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری ، آن عده از دارندگان مدارک معادل که در دوره های فاقد مجوز شورای گسترش آموزش عالی وارد شده اند ، مشروط به اینکه برنامه های درسی دوره مصوب وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری را رعایت کرده باشند، اجازه دارند در آزمونهای مقاطع بالاتر شرکت کنند.

10- موافقت نامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی

11- مجوز ادامه تحصیل و یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی