1399/11/21
جذب نیرو رشته شغلی فوریت های پزشکی از طریق آزمون استخدمی بصورت شرکتی

شرایط احراز جذب کادر رشته شغلی فوریت های پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود در رشته های شغلی : کادر فوریت های پزشکی در نظر دارد تعداد 12 نفر در مراکز مورد نیاز تحت پوشش از افراد واجد شرایط ذیل از طریق آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی( عملی/ تست آمادگی جسمانی) با رعایت دستورالعمل های مربوطه به صورت شرکتی به کارگیری نماید.

1. تکنیسین بالینی فوریت های پزشکی:

· الف) دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم بهیاری

· ب) دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم کامل بهیاری به شرط داشتن گواهینامه پایه 2 و گواهینامه تکنیسین فوریت های پزشکی از مراکز تائید وزارت بهداشت و درمان

2. کاردان بالینی فوریت های پزشکی :

· الف) دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی در یکی از رشته های فوریت های پزشکی، پرستاری ، بیهوشی و همچنین داشتن گواهینامه رانندگی

12 نفر جمع کل

6 نفر پایگاه هودیان دلگان

6 نفر پایگاه مهبان نیکشهر

واریز مبلغ 700.000 ریال به حساب در آمد غیر قابل برداشت درمانی دانشگاه به شماره 2138532636001 نزد بانک رفاه مرکزی ایرانشهر

جهت ثبت نام به سایت پیشخوان ارباب رجوع دانشگاه مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز را طبق راهنما بارگزاری نمایید.

ضمناً زمان برگزاری آزمون متعاقبا اعلام میگردد.