1400/01/12
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت 12 فروردین روز جمهوری اسلامی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در پیامی فرا رسیدن 12 فروردین روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛ متن پیام تبریک دکتر کامران کردی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

روز جمهوری اسلامی جزء مهم ترین وپربرکت‌ترین وتعیین کننده‌ترین روز‌های تاریخ ماست و انقلاب اسلامی ایران موجب ولادت مولود پربرکتی به نام جمهوری اسلامی شد.
مقام معظّم رهبری (مد ظلّه العالی)

یوم الله 12 فروردین، طلیعۀ استقرار نظام جمهوری اسلامی و سرآغاز حاکمیت مردمسالاری دینی به معنای واقعی کلمه، نظامی متکی برمردم با هندسۀ عمومی جامعۀ اسلامی است. یوم الله 12فروردین، جلوه‌ای از قدرت لایزال الهی و عزم و اراده مصمّم ملت فهیم ایران اسلامی است که با انتخابی تاریخ ساز، جمهوری اسلامی ایران را برپا نمودند. در روز پربرکت فروردین، نظامی متولد شد که نور اسلام عزیز را، دگر باره، نه فقط در ایران، بلکه در سراسر جهان متجلّی ساخت. یوم الله 12 فروردین نقطۀ عطف مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران و بلکه ملل مظلوم و مستضعف و حق طلبان جهان است.
اینجانب این روز بزرگ و فراموش نشدنی و این فراز درخشان در تاریخ کشور عزیزمان را حضوررهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت شریف و شهید پرور و جامعه اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تبریک و تهنیت می گویم و سر بلندی روز افزون نظام جمهوری اسلامی ایران را آرزومندم.