1400/01/14
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر از بیمارستان ولایت و مرکز خدمات جامع سلامت شهری راسک
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛ دکتر کردی به همراه دکتر درخشان و مهندس بامری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به منظور تبریک سال جدید و تقدیر و تشکر از زحمات کادر بهداشتی و درمانی از بیمارستان ولایت راسک و مرکز خدمات جامع سلامت شهری بازدید به عمل آورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن بازدید از بخش های اورژانس، داخلی ، زنان، آی سی یو، تالاسمی، رادیولوژی و اتاق عمل و تقدیر و تشکر از کادر این بخش ها و تبریک سال جدید در جلسه جمع بندی این بازدید در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان با حضور مدیران بهداشت و درمان شهرستان راسک با اشاره به مشکلات موجود گفت: برای رفع مشکلات عزم جدی در مجموعه دانشگاه وجود دارد و با همراهی دکتر درخشان افق های روشنی در سال1400 برای بهداشت و درمان پیش بینی می شود.
دکتر کردی افزود: در حال حاضر شهرستان مرزی راسک در بحث نیروی انسانی، فضاهای فیزیکی و ناوگان آمبولانس دچار مشکل است که تمهیدات لازم برای رفع این چالش ها اندیشیده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: باید از مزایای طرح تحول سلامت برای پوشش نواقص و کاستی های بهداشت و درمان شهرستان راسک استفاده بهینه می شد که متاسفانه بی توجهی هایی در این خصوص وجود داشته است.
در این جلسه نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: بهداشت و سلامت به عنوان مقوله های مهم جامعه ی بشری ضامن توسعه و پیشرفت هستند و قصور و کوتاهی در این بخش بازی با سرنوشت افراد جامعه است.
دکتر درخشان افزود: با همراهی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اعتبارات خوبی در سال 1400 در حوزه بهداشت و درمان جنوب استان پیش بینی شده است.
وی در ادامه سخنان خویش خواستار افزایش تخت های بیمارستان ولایت راسک از 32 به 120 و همچنین توجه به زیر ساخت های بهداشت و درمان شهر مرزی پیشین به عنوان پر جمعیت ترین شهر شهرستان و تکمیل بیمارستان شهر سرباز شد.