1400/02/05
فراخوان طراحی آرم ( لوگو ) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر
با توجه به تصمیم دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مبنی بر تهیه آرم (لوگو) مخصوص خود از کلیه علاقمندان و طراحان دعوت به عمل می آید تا طرح پیشنهادی خود را از تاریخ 1400/02/05 با رعایت ویژگی ها و توضیحات ذیل به صورت الکترونیکی به نشانی public.relationship@irshums.ac.ir ایمیل و یا به آدرس پستی استان سیستان و بلوچستان/ شهرستان ایرانشهر / بلوار امام خمینی(ره) نبش کوچه 46 و با کد پستی 9916643535 بنام ( دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر ، مدیریت روابط عمومی ) حداکثر تا 1400/03/31 ارسال نمایند تا جهت انتخاب بهترین طرح در اختیار هیات داوران قرار گیرد . ضمناً درج مشخصات شرکت کنندگان شامل : نشانی پستی ، تلفن همراه و ایمیل به همراه طرح پیشنهادی الزامی است .

ویژگیهای طرح ارسالی :

1- محتوای طرح های ارسالی باید مطابق با ارزش های اسلامی و قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.
2-
با عنایت به اینکه رسالت اصلی این دانشگاه آموزش علوم پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی می باشد، لذا اصل هویت این دانشگاه در طرح لحاظ شود و لوگوی طراحی شده متناسب با عنوان دانشگاه و مأموریت­های آن باشد.
3-
آرم دانشگاه می­بایست بر اصول سادگی، زیبایی، گویایی، جامعیت، پویایی­، عدم تشابه و رعایت سایر اصول طراحی استوار باشد.

4- لوگوی طراحی شده می‌تواند برگرفته از ماهیت علمی، تحقیقاتی و پزشکی دانشگاه و با توجه به ویژگی‌های طبیعی، تاریخی و اقلیمی منطقه باشد.
5-
ارائه طرح مذکور در قطع A4و با فرمت JPG، JPEG و یا TIFF و با وضوح معادل 300 dpi و قابل اجرا در اندازه ­های مختلف باشد.
6-
آثار ارسالی می‌تواند به صورت نشانه‌های نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی از هر دو باشد.( طرح ارسالی به دو زبان فارسی و انگلیسی باشد )
7-
در صورت پذیرفته شدن طرح می‌بایست یک نسخه از طرح به صورت سند لایه باز(open layer) ارسال گردد.
هر طراح مجاز است حداکثر 3 طرح را ارائه نماید.

9- تمام حقوق مادی و معنوی طرح برگزیده متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر خواهد بود.
10-
نام و نام خانوادگی و شماره تماس(همراه و ثابت) متقاضی به همراه توضیحات لازم پیرامون تبیین مفاهیم به کار رفته در آرم پیشنهادی لازم و ضروری است. لطفاً در هنگام ارسال ایمیل، موضوع ایمیل خود را “طراحی آرم دانشگاه” عنوان نمایید.

لازم بذکر است طرح های ارسالی به طراحان عودت داده نخواهد شد و ارائه توضیحات در مورد لوگو و شناسنامه هر عنصر الزامی می باشد .

حق استفاده مادی و معنوی از طرح منتخب توسط دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر محفوظ بوده و دانشگاه مجاز به ویرایش و اصلاح آن می باشد .

برنده فراخوان موظف است جهت مذاکره با دانشگاه فایل اصلی طرح را حداکثر یک هفته پس از اعلام نتایج ارائه نماید .