1400/02/12
نشست صمیمیانه رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با اساتید، اعضای هیات علمی و معاونین فرهنگی، آموزشی و تحقیقات به مناسبت روز معلم در سالن آمفی تئاتر معاونت فرهنگی و دانشجویی
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، دکتر کامران کردی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن تبریک این روز به اساتید و اعضای هیات علمی بیان کرد: اخلاق، منش انسانی، حس مسئولیت پذیری و وجدان کاری مهمترین ویژگی های یک استاد است که می تواند نقش بسزایی در آموزش و تربیت ایفا کند.

وی افزود: ویژگی های فردی یک استاد در کیفیت آموزش و آینده این کشور اثر دارد و اولویت و دغدغه های آنها برای ما بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: توجه به مسئله آموزش به اندازه 2حوزه بهداشت و درمان برای دانشگاه اولویت دارد و تمام تلاش ما رفع کمبودها، امکانات و مهیا کردن زیر ساخت ها برای توسعه آموزش می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: ما برای انجام فعالیت های دانشگاه هیچگونه مرزبندی با افراد و اشخاص نداریم و همه در هر نقطه که قرار دارند با هم یکسان و برابر هستند.

وی ادامه دارد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با نگاه مطلوب وزارتخانه در حال توسعه است و برنامه ما ارتقاء همه معاونت ها و بخش ها برای داشتن یک مرکز علمی مهم و رسیدن به جایگاه واقعی آن است.

دکتر کردی اساتید و هیات علمی دانشگاه را عنصر موثر در رشد و توسعه دانست و اظهار داشت : تمام تلاش ما ایجاد شرایط مطلوب رفاهی و آموزشی برای همه اساتید است و برای پرداخت مطالبات و معوقات یک برنامه عملی داریم تا حق هیچ شخصی پایمال نشود.

وی خاطر نشان کرد: اساتید در حوزه آموزش باید با دقت و حساسیت خاصی نسبت به دانشجویان فعالیت داشته باشند.

وی اشاره کرد: برای ارتقاء سطح علمی اساتید و کیفیت آموزشی، طرح نظر سنجی آنها به شیوه های مختلف از جمله نظرخواهی دانشجویان، عملکرد فعالیت های آموزشی، شیوه تدریس و سایر موارد با همکاری معاونت ها انجام می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: شان و جایگاه یک استاد و هیئت علمی باید در دانشگاه حفظ شود و فراهم کردن شرایط و امکانات یکی از برنامه های مهم ما در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است.

مهندس بامری؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن تبریک این روز به اساتید دانشگاه بیان کرد: تمام تلاش ما در راستای نظام سلامت، توسعه زیر ساخت ها و خدمات آموزشی و ایجاد شرایط مطلوب برای همه اساتید است تا در امر آموزش دغدغه های کمتری داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به شرایط نامطلوب اقتصادی اما در تلاش هستیم تا کلیه حقوق، مطالبات و مزایا اساتید را به نحوه احسن با وجود همه مشکلات پرداخت کنیم.

مهندس بامری در خصوص کمبود فضای آموزشی اظهار کرد : دانشکده پزشکی آبروی دانشگاه است و دغدغه ما تکمیل و تجهیز پروژه عمرانی آن می باشد که اقدامات لازم برای توسعه آن صورت گرفته است.