1400/02/12
بازدید سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از مرکز خدمات جامع سلامت بمپور
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛با هدف بررسی آخرین وضعیت مرکز و مشکلات کارکنان، مهندس احمد بامری از مرکز خدمات جامع سلامت بمپور بازدید به عمل آورد.
وی در این بازدید بیان کرد: بازسازی و تعمیر مرکز خدمات جامع سلامت بمپور و استفاده از آن به عنوان ستاد مرکز بهداشت بمپور بعد از افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت در دستور کار دانشگاه قرار دارد.
مهندس بامری افزود: وضعیت پروژه مرکز خدمات جامع سلامت به طور مداوم در حال بررسی است و به علت تاخیر و کوتاهی در تکمیل آن تذکر لازم به پیمانکار پروژه داده شده است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تاکید کرد: تلاش ما در دانشکاه علوم پزشکی ایرانشهر ارتقاء سطح کیفی خدمات و فراهم کردن امکانات برای رضایت مندی مردم است.
شایان ذکر است مهندس بامری در این بازدید باتوجه به وجود کمبودها در حوزه بهداشت و درمان بمپور، قول مساعد برای تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز را داد.