1400/02/14
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت علی(ع) و لیالی قدر
دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت علی(ع) و لیالی قدر پیام تسلیتی صادر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر متن پیام به شرح ذیل است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
‫جایگاه بی بدیل و تاثیرگذار حضرت علی (ع) در رشد همه جانبه اسلام بر هیچ کس پوشیده نیست و در جای جای تاریخ پرفروغ اسلام ناب محمدی حضور پر برکت این حضرت را شاهدیم.‬‫ ‬
‫ ‫مهمترین ویژگی حکومت حضرت علی (ع) اهمیت بخشی به مفهوم عدالت در جامعه اسلامی بود. بر همین اساس است که در تاریخ اسلام عدالت را هم ردیف نام امیرالمومنین (ع) می دانند.‬
‫ ‬معنویتی که بر این ماه مبارک حاکم است، در ایام شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علی ابن ابی‌طالب ( ع ) با حزن و اندوهی جانکاه همراه می‌شود و قلوب تشنگان عدالت و فضیلت در روز بیست و یکم ماه شریف رمضان مالامال از غمی بزرگ در سوگ اسوه عدل و راستی است. چرا که خلأ آن یگانه دوران، هنوز که هنوز است بزرگ‌ترین فقدان بشر امروز نیز محسوب می‌شود.
‫اینجانب ایام ضربت خوردن و شهادت امیر خوبی ها، مظهر عدالت، آزادگی و جوانمردی ، مظلوم عالم در محراب عبادت که با ندای" فزت و رب الکعبه " آن امام در عرش طنین انداز شد را به تمامی مسلمانان جهان، مردم شریف ایران ، خصوصا حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و همکاران عزیز تسلیت عرض می نمایم .
دکتر کامران کردی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر