1400/04/21
دکتر نمکی:تمام بیماران کرونایی استان در مراکز دولتی مهمان دولت هستند/ دکتر شهریاری :وضعیت مدیریت بیماران کرونایی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بسیار مطلوب و قابل تقدیر است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛ جلسه ستاد منطقه ای مقابله با کرونا در ایرانشهر که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان حوزه انتخابیه ایرانشهر، چابهار، سراوان و زابل و زاهدان، فرمانداران جنوب استان، ائمه جمعه، فرماندهان انتظامی و سپاه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
دکتر کامران کردی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این جلسه بیان کرد: تمام آمار فوتی ها در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برخلاف جو سازی ها علیه ما، از صحت و سلامت برخوردار است.
وی تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته یک فرد 70 ساله فوت شده و آمار روزانه در دو روز گذشته 707 مورد مثبت داشتیم و 4000 تست گرفته شدیم.
وی افزود : بستری ها در 4الی 5 روز اخیر باعث شده تا 70 درصد تخت های کرونایی ما پر شود که 30 درصد آن خالی است.
وی ادامه داد: آمار بستری بیماران کرونایی نسبت به ترخیص شدگان از مراکز بیمارستانی افزایش یافته و این یک مسئله مهم می باشد.
دکتر کردی اذعان کرد: 9ماه کارانه در زمان ریاست قبلی به تعویق افتاده بود که پس از پیگیری های مستمر پرداخت و در حال حاضر تمام کارانه های پزشکان تا اول فروردین که ماهیانه حدود 18میلیارد می شود پرداخت شد.
وی تاکید کرد: برای مقابله با کرونا در کنار کادر درمان، سپاه در تامین نیروی انسانی و تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر کمک شایانی کرده است و زحمات آنها قابل تقدیر می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اشاره کرد: 2هزار و 200 لیتر اکسیژن ساز در مراکز درمانی داشتیم و در حال حاضر بالای 6 هزار داریم و اجازه ندادیم تا در این زمینه دچار مشکل شویم.
وی ادامه داد: بیمارستان ایران از نظر رنکینگ زایمان رتبه نخست و بیمارستان امام علی (ع) رتبه دوم را در کشور دارد، در کنار ارائه خدمات به بیماران کرونایی نحوه خدمات به سایر بیماران و بخش های دیگر کاهش نیافته است.
وی اشاره کرد: تعداد نیروهای کادر درمان در بیمارستان های دلگان کمبود دارد و یکی از نیاز های این شهرستان افزایش تجهیزات زیرساخت ها و نیروی انسانی است تا خدمات مطلوب تری را به مردم ارائه دهیم.
دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت در جلسه امروز بیان کرد: از امروز کلیه هزینه تمامی بیماران کرونایی استان سیستان و بلوچستان در مراکز بیمارستانی برعهده دولت و رایگان است و هیچ مبلغی نباید از آنها اخذ شود.
وی با تقدیر از اقدامات ارزنده سپاه و بسیج در مبارزه با ویروس کرونا، افزود: استمرار طرح شهید سلیمانی در بیماریابی، قرطینه و درمان با همکاری سپاه و بسیج به خوبی در طی این مدت انجام شده است و امیدواریم با همکاری خوب این عزیزان زحمتکش و انقلابی بتوانیم هرچه سریعتر این بیماری مهلک را مهار کنیم.
وی اذعان کرد: در زمینه تامین تجهیزات مقابله با کرونا و شناسایی بیماران، یک لحظه هم استان را تنها نخواهیم گذاشت و مردم مطمئن باشند که با تمام توان از سیستان و بلوچستان حمایت می شود.
وی تصریح کرد: مردم، روحانیت، بسیج و سپاه ما در شرایط کرونایی در کنار هم توانستیم دستاورد قابل توجهی را به دنیا با وجود همه تحریم ها و کمبود ها نشان دهیم.
وزیر بهداشت گفت: ما برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا حتی همسایه های شرقی مان، شفاف ترین آمار را در عرصه های بین المللی و خاورمیانه در خصوص وضعیت کرونا در کشور داریم و اهالی رسانه بدانند که آمار جمهوری اسلامی ایران جز صادقانه ترین آمارهای جهانی است.
وی اظهار کرد: 86 تا 84 درصد مرگ های کرونایی ما متعلق به افراد بالای 65 سال و دارای بیماری زمینه ای بوده که باعث شده آمار ما زیاد دیده شود.
دکتر نمکی خاطر نشان کرد: هنوز سرعت توسعه زیرساخت های ما با آهنگ های عقب افتادگی در استان تنظیم نشده است و هنوز باید خیلی کار در این زمینه برای ایجاد رفاه و آسایش مردم انجام شود تا در شان منطقه و جبران عقب ماندگی ها به خط پیشرفت برسیم.
وی تاکید کرد: بودجه مورد نیاز برای ارتقاء زیرساخت ها، افزایش تجهیزات و تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی جنوب استان از امروز بصورت جدی پیگیری و تخصیص یافته می شود.
وی بیان کرد: با ورود آمبولانس های جدید به کشور قول می دهیم سیستان و بلوچستان اولین استانی باش که به آن سهمیه ویژه ای اختصاص خواهیم داد.
دکتر نمکی با موافقت به درخواست استاندار سیستان و بلوچستان مبنی بر واکسیناسیون اصحاب رسانه اظهار کرد: با هماهنگی استانداری و روابط عمومی وزارت بهداشت، خبرنگاران سیستان و بلوچستان بزودی واکسینه خواهند شد.
وی اشاره کرد: از فردا مبلغ دو ماه کارانه دیگر کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر واریز می شود.
وزیر بهداشت اذعان کرد: کمک به تسریع بیمارستان 540 تختخوابی ایرانشهر و تعیین تکلیف ساختمان بیمارستان چابهار با هماهنگی منطقه آزاد چابهار و تکمیل درمان بسترهای استان بخصوص در منطقه جنوب استان از برنامه های مهم ما است که بزودی اتفاق خواهد افتاد.
وی ادامه داد: خوشبختانه طبق بازرسی های انجام شده از نظر دارو، کیت آزمایشگاهی و امکانات وضع مطلوب است و مراقبت از بیماران شکل مطلوب تری را پیدا می کند.
دکتر شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این جلسه بیان کرد: طبق بررسی های انجام شده از وضعیت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به ویژه در بازدید از بیمارستان خاتم الانبیاء ایرانشهر، وضعیت مدیریت بیماران کرونا در این حوزه بسیار مطلوب و قابل تقدیر است.
وی افزود: کادر درمان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در طی این مدت عملکرد خوبی برای مقابله با کرونا و جلوگیری از شیوع آن داشته و نیازمند توجه ویژه به آنها می باشد.
وی تاکید کرد: باید زیرساخت ها و کمبود ها با عنایت و توجه وزارت بهداشت در جنوب استان رفع شود تا بتوانیم خدمات شایان و مطلوبی به مردم ارائه دهیم.