1400/06/12
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت فرا رسیدن 12 شهریور ماه روز بهورز
دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با انتشار پیامی روز بهورز را تبریک گفت .
متن پیام وی به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

دوازدهم شهریور ماه فرصت مناسبی برای تقدیر از ارزشمندترین سرمایه های نظام سلامت، بهورزان گرامی است.
نیروهای تلاشگر عرصه بهداشت و درمان که نقش موثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا نموده و با کمترین هزینه و امکانات با تلاش شبانه روزی تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

بر خود لازم می‌دانم ضمن تبریک روز بهورز به بهورزان گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از تلاش های دلسوزانه این عزیزان بالاخص در خط مقدم مبارزه با بیماری بیماری کرونا که موجب ارتقای سلامتی جامعه و کاهش مرگ و میر شده تشکر و قدردانی نمایم.
موفقیت و سلامتی را برای این عزیزان از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر کامران کردی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر