1400/07/06
برگزاری جلسه بررسی مشکلات بیمارستان ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ظهر امروز جلسه ای به منظور چالش ها و مشکلات بیمارستان ایران و با حضور دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، دکتر معشوری معاون درمان، دکتر فنودی رئیس بیمارستان ایران و جمعی از مدیران بیمارستان ایران و ستاد مرکزی دانشگاه در محل سالن اجتماعات بیمارستان ایران برگزار شد.
در این جلسه در ابتدا دکتر فنودی رئیس بیمارستان ایران گزارشی از وضعیت فعلی بیمارستان و عملکرد آن در بخش های مختلف طی ماه های گذشته ارائه نمود، در ادامه همچنین چالش ها و مشکلات این بیمارستان بیان شد که توسط کارشناسان حاضر در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن تشکر از تلاش های صورت گرفته  در راستای بهبود وضعیت خدمات دهی، بیان داشت : از تمام ظرفیت های موجود در زمینه بهبود وضعیت نیروهای انسانی و تجهیزات استفاده خواهد شد.

وی افزود : کسب رضایتمندی عموم مردم در زمینه درمان از مهمترین اهداف این دانشگاه می باشد و برای تحقق این هدف اقداماتی از قبیل افزایش فضای درمانی و نیروی انسانی، پیگیری تکمیل همراه سرا، تقویت زیرساخت نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.