1400/07/06
بازدید دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از شبکه بهداشت و درمان شهرستان راسک
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، روز گذشته دکتر کامران کردی باتفاق دکتر عبدالناصر درخشان نماینده مردم شریف حوزه ی انتخابیه ایرانشهر و جمعی از مدیران و مسئولین شهرستانی با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان راسک پیگیر آخرین وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان شد.
در این جلسه در ابتدا مهندس سقاری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان راسک ضمن تشکر از تحقق 95 درصدی مشکلات مطرح شده این شهرستان در سفر گذشته، گزارشی از وضعیت کنونی و مشکلات چالش های پیش روی این شبکه ارائه نمود.

در ادامه کدخدا فرماندار راسک و بخشداران این شهرستان گزارشی از کمبود ها و نیازهای ضروری این شهرستان ارائه نمودند.

همچنین دکتر عبدالناصر درخشان نماینده حوزه ی انتخابیه ایرانشهر در این جلسه ضمن تشکر از دکتر کردی بابت حل بخش زیادی از مشکلات بیمارستان ولایت راسک بیان داشت
شهرستان راسک بعد از ایرانشهر پر جمعیت ترین شهرستان حوزه ی انتخابیه می باشد، و نیاز است با توجه موقعیت جغرافیایی و خاص این شهرستان احداث فاز دوم بیمارستان ولایت راسک ،کلینیک تخصصی‌، راه اندازی بخش چشم، تکمیل بیمارستان پیشین، بهبود امکانات مرکز خدمات جامع سلامت پارود در دستور کار قرار گیرد.

در پایان این جلسه دکتر کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ؛ گفت : تمام تلاش خود جهت انجام وظیفه و خدمات دهی هرچه بهتر به مردم شریف این منطقه می باشد و در این راستا، تکمیل همه ی مراکز خدمات سلامت روستایی مصوب، بهسازی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی، تکمیل کادر نیروی انسانی متخصص، همچنین آغاز ساخت فاز دوم بیمارستان ولایت راسک در کنار احداث آموزشگاه بهورزی و احداث کلینیک تخصصی را در آینده ای نزدیک در دستورکار قرار خواهیم داد. همچنین با کمک دکتر درخشان تامین اعتبار لازم برای ساخت بیمارستان پیشین را دنبال خواهیم نمود.