1400/07/13
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت درگذشت رسول اکرم (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی (ص) و امام رضا (ع)
دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با انتشار پیامی رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت، امام رضا(ع) را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، متن پیام بدین شرح است:

روزهای پایانی ماه صفر، ایام حزن انگیز رحلت غمبار پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت ختمی مرتبت،محمد مصطفی (ص)، شهادت سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع) و همچنین شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) را به عموم مسلمین جهان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
بدون شک راه رستگاری بشر، پیروی از سیره نبوی و گام گذاشتن در مسیر معرفت و تقوی ائمه اطهار می باشد که می تواند جامعه ی بشری را به سوی رستگاری و سعادت دنیوی و اخروی رهنمون سازد.
رسول اکرم (ص) و ائمه ی اطهار پیشوایان و راهنمای بشر به سوی تعالی و فضایل الهی بوده وآشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و زندگی این عزیزان بهترین توشه برای جویندگان راه سعادت و رستگاری و کمال می باشد.
امید است با عنایت خداوند متعال توفیق پیروی از کلام الهی و سیره ی اهل بیت(ع) در تمامی ابعاد زندگی، به خصوص رشد و تعالی انسانیت را داشته باشیم.

دکتر کامران کردی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر