1400/07/12
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه معاونین بهداشتی و درمان از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های دشتیاری و راسک
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، روز گذشته به همراه دکتر جنتی معاون بهداشتی و دکتر معشوری معاون درمان و جمعی از مدیران و مسئولین شهرستانی با حضور در مراکز بهداشت و درمان شهرستان های راسک و دشتیاری پیگیر آخرین وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان ها شد.
در این بازدید دکتر کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن گفت و گو با پرسنل درمانی و بیماران ، در جریان روند درمان قرار گرفت و نحوه ارائه خدمات رسانی به مراجعین را بررسی نمود.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از پروژه های در دست احداث این شهرستان ها بازدید و ضمن بررسی روند پیشرفت فیزیکی این پروژه ها، بر تسریع ساخت و بهره برداری از این پروژه ها تاکید نمود.
در حاشیه این بازدید دکتر کردی بیان داشت : تمام تلاش مجموعه دانشگاه در جهت انجام وظیفه و خدمات دهی هرچه بهتر به مردم شریف این منطقه می باشد و در این راستا تکمیل همه ی مراکز خدمات سلامت روستایی مصوب، بهسازی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی، تکمیل کادر نیروی انسانی متخصص را در دستور کار داریم و به دنبال آن هستیم تا شاخص های بهداشت و درمان در مناطق کمتر برخوردار مانند دشتیاری و راسک را به سطح مطلوب برسانیم.