1400/10/16
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از مناطق سیل زده شهرستان های چابهار و دشتیاری
◀️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه دکتر جنتی معاون بهداشتی و جمعی از مدیران دانشگاه با حضور در مناطق سیل زده شهرستان های چابهار و دشتیاری از نزدیک پیگیر روند خدمات رسانی در زمان بحران شدند.
دکتر کردی و هیئت همراه در ابتدا با حضور در روستای اسلام آباد دشتیاری از خانه بهداشت این روستا بازدید نمودند و ارائه خدمات بهداشتی در زمان بحران توسط بهورز این روستا مورد بررسی قرار گرفت.
بهورز روستای اسلام آباد در خصوص خدمات ارائه شده در زمان بحران از جمله خدماتی شامل ارائه آموزش های لازم قبل بحران و توزیع کلر 1 درصد و انتقال مادران باردار، تزریق واکسن کووید 19 در زمان بحران و اعزام بیماران پر خطر این روستا از جمله 5 مادر باردار پرخطر، 2 بیمار دیالیزی و 2 بیمار تالاسمی قبل از شروع بحران به مراکز درمانی توضیحاتی ارائه نمود.
دکتر کردی در پایان این بازدید از خدمات ارائه شده توسط بهورز روستای اسلام آباد دشتیاری، قدردانی نمود.

◀️ در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و هیئت همراه با حضور در روستای دمپک به بررسی روند خدمات رسانی در روستای دمپک دشتیاری توسط بهورز این روستا پرداختند.
در طی بررسی های بعمل آمده و گزارش گیری رییس دانشگاه مشخص گردید در این روستا نیز تمامی خدمات مربوط به دوران بحران در حال اجراست و هیچگونه خللی در روند خدمات رسانی شامل توزیع کلر 1 درصد مراقبت مادران باردار و بیماران تالاسمی ایجاد نشده است و بیماران پرخطر این روستا از جمله یک مادر باردار و دو بیمار مبتلا به صرع خدمات لازم از جمله دریافت دارو و مراقبت های مربوطه را دریافت نموده اند.
دکتر کردی با بیان این نکته که در زمان وقوع چنین بحران هایی بهورزان مستقر در خانه های بهداشت پررنگ ترین و حساس ترین نقش را دارند از زحمات و تلاش های این بهورز قدردانی نمود.

◀️ در ادامه ی روند بازدید از مناطق سیل زده ی دشتیاری، ریاست دانشگاه و تیم اعزامی از ستاد دانشگاه به روستای ملافقیر نوبندیان رفته و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر کردی پس از حضور در سطح روستا خواستار ارائه ی گزارش شرایط و وضعیت بهداشتی روستا و خدمات مربوط به شرایط بحران در روستا شدند.
که در ادامه و با ارائه توضیحات بهورز این روستا مشخص گردید؛ در زمان اخطار و قبل از وقوع بحران آموزش های لازم توسط بهورز روستا ارائه شده و مادران باردار پرخطر و سایر بیماران دارای شرایط خاص قبل از وقوع بحران جهت جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی اعزام شده اند.

همچنین دوز یادآور واکسن کرونا به تمامی افراد واجد شرایط روستا تزریق ‌شده و خدماتی شامل توزیع کلر 1 درصد بهمراه آموزش کاملا انجام شده است و 169 نفر بیمار دارای فشار خون بالا ، 54 نفر بیمار دیابتی این روستا مراقبت و داروهای مربوطه را دریافت کرده اند.
دکتر کردی در پایان از بهورز این روستا به دلیل جدیت در انجام امورات محوله تقدیر و تشکر بعمل آورد.
◀️ در ادامه از مرکز خدمات جامع سلامت نوبندیان بازدید شد و مشخص گردید با توجه به آمادگی و پیش بینی های صورت گرفته قبل از بحران، وضعیت ارائه خدمات بصورت مطلوبی در جریان است.
همچنین دکتر کردی جهت پیگیری وضعیت رفع مشکلات کارکنان این مرکز پیرو سفر قبل با جمعی از پزشکان و نیروهای مامایی این مرکز دیدار و گفت و گو نمود که این نیروها ضمن تشکر از اقدامات انجام شده از وضعیت کنونی اعلام رضایت نمودند.

✅شایان ذکر است در پایان مقرر گردید، بهورزان روستاهای اسلام آباد، دمپک و ملافقیر به دلیل جدیت در انجام وظایف محوله و عملکرد مثبت در زمان بحران با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه مورد تشویق قرار گیرند.