1401/02/21
آئین بهره برداری از بیمارستان روان پزشکی روزبه برگزار شد.
✒️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، بیمارستان روان پزشکی در پنجمین روز از هفته ی ملی سلامت و با حضور دکتر مدرس خیابانی استاندار استان، دکتر موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، دکتر شعبانی فرماندار ویژه شهرستان ، دکتر معشوری سرپرست معاونت توسعه، دکتر اسدی سرپرست معاونت درمان ، دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، دکتر بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، جمعی از مدیران استانی و شهرستان و مردم و معتمدین محلی به بهره برداری رسید .
🔹دکتر سعید موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص بیان داشت : با توجه به نیاز موجود این بیمارستان به عنوان دومین بیمارستان روان پزشکی استان و اولین بیمارستان روان پزشکی در سطح دانشگاه در زیربنای 3700 متر مربع و با 36 تخت فعال به بهره برداری رسید و با افتتاح این بیمارستان جمعیتی بالغ بر یک میلیون و چهارصد هزار نفر می توانند از خدمات آن بهره مند شوند .
🔹دکتر مدرس خیابانی استاندار محترم استان در ادامه ضمن تبریک هفته ی سلامت افتتاح این بیمارستان را گام بزرگی در جهت ارتقاء خدمات بهداشت و درمان جنوب استان دانست و گفت : امیدواریم روند رو به رشد توسعه خدمات سلامت ادامه داشته باشد و شاهد ارائه خدماتی در شان مردم شریف جنوب استان باشیم .