1401/02/21
بخش عفونی و بلوک جدید اتاق عمل در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) افتتاح و به بهره برداری رسید.
✒️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، در پنجمین روز از هفته ملی سلامت بخش عفونی و بلوک جدید اتاق عمل بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ایرانشهر با حضور دکتر مدرس خیابانی استاندار استان سیستان و بلوچستان، دکتر سعید موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، دکتر شعبانی فرماندار ویژه شهرستان ، دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، دکتر بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، دکتر معشوری سرپرست معاونت توسعه، دکتر اسدی سرپرست معاونت درمان ، جمعی از مدیران استانی و شهرستان و مردم و معتمدین محلی به بهره برداری رسید.
◀️ دکتر موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص بیان داشت : بلوک جدید اتاق عمل بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ایرانشهر در زیر بنای 630 متر مربع در دو طبقه و با 5 اتاق عمل مجهز و یک واحد مجزا و مجهز آنژیوگرافی افتتاح گردید .

◀️ دکتر موحد در ادامه افزود : با افتتاح این بلوک جدید تعداد اتاق عمل این بیمارستان از 4 به 9 افزایش یافته همچنین واحد آنژیوگرافی این بلوک برای اولین بار در جنوب استان و به عنوان دومین واحد آنژیوگرافی در استان آماده خدمات دهی به مردم شریف حوزه تحت پوشش دانشگاه خواهد بود .

◀️ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اضافه کرد : تمام تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بر بهبود کمیت و کیفیت خدمات دهی حوزه سلامت می باشد و در این راستا با افتتاح دو پروژه مهم در هفته ی دولت ، چهره ی بهداشت و درمان جنوب استان تغییر خواهد کرد.
◀️ دکتر مدرس خیابانی استاندار استان در ادامه با اشاره وضعیت جاده ای استان افتتاح بلوک اتاق عمل جدید دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را اتفاق مثبتی دانست و افزود : امیدواریم با افتتاح بخش ها جدید نیاز درمانی مردم شریف جنوب استان در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تامین شود و شاهد کاهش سفرهای درمانی مردم عزیز باشیم .