1401/02/21
به مناسبت هفته ملی سلامت، آئین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت تنگه سرحه برگزار شد
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، مرکز خدمات جامع سلامت تنگه سرحه با حضور دکتر مدرس خیابانی استاندار ، دکتر سعید موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، دکتر عبدالناصر درخشان نماینده ایرانشهردر مجلس شورای اسلامی ، خانم مبارکی فرماندار لاشار ، دکتر معشوری سرپرست معاونت توسعه، دکتر اسدی سرپرست معاونت درمان ، دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، دکتر بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، از مدیران استانی و مردم و مسئولین محلی به بهره برداری رسید.
◀️ شایان ذکر است این مرکز با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال در زیر بنای 443 متر مربع از محل ظرفیت خیرین احداث و توسط دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تجهیز و به بهره برداری رسید و با افتتاح آن جمعیتی بالغ بر 4100 نفر از کلیه خدمات بهداشتی و درمانی از قبیل؛ پزشکی، مامایی، بهداشت محیط، تزریقات و پانسمان و... بهره مند خواهند شد.