برگزاری مانور آمادگی تیم واکنش سریع دانشگاه با سناریوی فرضی «آمادگی کامل تیم بحران در شرایط غیرمترقبه»
نیمه شب گذشته/۱۵ اسفند ۱۴۰۴/ راس ساعت ۰۰:۳۰ بامداد، باهدف تمرین عملیاتی، ارزیابی و ارتقاء سطح آمادگی نیروها و تجهیزات دانشگاه و بیمارستان در مواجهه با حوادث و بحرانهای احتمالی، تیم مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با حضور مهندس بامری معاون توسعه ، اقدام به برگزاری مانور آمادگی جامع با سناریوی فرضی در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) نمود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص گفت ؛ این مانور با حضور اعضای کلیدی تیم مدیریت بحران دانشگاه، مسئولین و کادر درمانی بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و پرسنل امدادی مرتبط برگزار شد که طی آن سناریوی فرضی یک حادثه گسترده «با تلفات بالا» شبیهسازی شد تا بتوان میزان سنجش سرعت عمل در پاسخگویی، صحت اجرای پروتکلهای ابلاغی، کیفیت ارتباطات بینبخشی، فرآیند تریاژ و اولویتبندی بیماران، مدیریت منابع و تجهیزات، و همچنین هماهنگی تیمهای مختلف درمانی و پشتیبانی را بصورت دقیق مورد ارزیابی قرار داد.
برگزاری منظم چنین مانورهایی، نقش حیاتی در حفظ آمادگی عملیاتی ما دارد تا اطمینان حاصل کنیم که در زمان وقوع حوادث واقعی، تیم بحران ما قادر به ارائه بهترین و مؤثرترین خدمات به مصدومان و بیماران باشد.
در پایان این مانور، جلسه ارزیابی دقیقی به منظور بررسی چالش ها، نقاط قوت و قابل بهبود در فرآیند اجرا توسط فرماندهان و ناظران این مانور برگزار گردید تا نتایج آن در قالب گزارش جامعی تدوین و برای بازنگری در طرحهای آمادگی و اجرای آموزشهای تکمیلی مورد استفاده قرار گیرد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
نظر دهید